Eating and Ans

Business Cards
Q1: What color ink is best for business cards in China? Ans: Gold.
Q2: Business cards are always reciprocated in the USA? Ans: False.

Q3: Which of these should not be done with a South Korean’s card? Ans: Writing on it.
Q4: Which of these is most important on business cards in Germany? Ans: Qualification.
Q5: You should accept cards in Japan with_______? Ans: Both hands.
Q6: In the Philippines who would give the business card first? Ans: Visitor.
Q7: What language should you ideally translate your business card into if going to Taiwan?Ans: Cantonese.
Q8: In Srilanka which hand should you not use to pass the business card? Ans: Left.
Q9: When meeting a group of people in Venezuela you should give your card to? Ans: Everyone.
Q10: Exchanging business cards is very ceremonious in the UK? Ans: False. Dining Etiquette.
Q11: Who prays for a meal in France? Ans: Host.
Q12: Jews are forbidden from eating which of these? Ans: Lobster.
Q13: In Belgium how many times should you raise your glass when toasting? Ans: Twice.
Q14: In the Middle East which of these should you avoid when eating?Ans: Using the left hand.
Q15: In South Korea, it is considered polite to? Ans: Refuse offers more food at least three times.
Q16: In India, one should never offer someone food from their plates? Ans: True.
Q17: Dropping your chopstick in China is considered as bad luck? Ans: True.
Q18: In Belarus what is the most popular drink at a business gathering? Ans: Vodka.
Q19: In Bolivia banana should be eaten with a knife and fork? Ans: True.
Q20: At a dinner in Hong Kong where will the guest of honor be seated? Ans: Opposite the host. Cross Culture Awareness
Q21: Japanese often send money to bereaved friends as an expression of sympathy? Ans: True.
Q22: Americans and Georgians belong to the same language group? Ans: False.
Q23: Shaking hands with women is acceptable in Indonesia? Ans: True.
Q24: Number 4 is considered lucky in Japan? Ans: False.
Q25: Eating with the left hand is taboo in Saudi-Arabia? Ans: True.
Q26: Brazilians usually wear black shoes in the office? Ans: False.
Q27: Japanese and Chinese can read each other’s newspapers? Ans: False.
Q28: White flowers in Japan are given at funeral? Ans: True.
Q29: Mexicans are supposed to keep their hands on the table during a meal? Ans: True.
Q30: In Britain, you tip your plate from you when eating soup? Ans: True.
Q31: Spaniards like to maintain eye contact during a conversation? Ans: True.
Q32: Arabs expect gifts to be opened in front of the giver? Ans: False.
Q33: Japanese unlike Chinese do not mind losing face? Ans: False.
Q34: Germans like deadlines? Ans: Ture.
Q35: Muslims can eat kosher meat? Ans: True.

Don't use plagiarized sources. Get Your Custom Essay on
Eating and Ans
Just from $13/Page
Order Essay
Order your essay today and save 20% with the discount code: OFFNOW

Order a unique copy of this paper

550 words
We'll send you the first draft for approval by September 11, 2018 at 10:52 AM
Total price:
$26
Top Academic Writers Ready to Help
with Your Research Proposal
Live Chat+1(978) 822-0999EmailWhatsApp

Order your essay today and save 20% with the discount code OFFNOW